hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > پیش‌بینی هوای مشهد فردا پنجشنبه 11 اردیبهشت/ افزایش دمای هوا در استان

پیش‌بینی هوای مشهد فردا پنجشنبه 11 اردیبهشت/ افزایش دمای هوا در استان

هوای خنک تا صبح فردا در استان باقی خواهد ماند، اما از ظهر فردا دمای هوا به‌طور تدریجی افزایش می‌یابد و این روند تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی از آغاز روند افزایش دما از فردا پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در سطح استان خراسان رضوی خبرداد.

علی الهی اظهار کرد: هوای خنک تا صبح فردا در استان باقی خواهد ماند، اما از ظهر فردا دمای هوا به‌طور تدریجی افزایش می‌یابد و این روند تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: طبق تحلیل نقشه‌های هواشناسی امروز و فردا در بخش‌هایی از استان شاهد بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق خواهیم بود. این وضعیت بیشتر در مناطق شمالی و غربی استان شدت دارد و در نواحی مستعد، احتمال تگرگ، جاری شدن رواناب و آب‌گرفتگی وجود دارد.

وی همچنین از وزش باد شدید، به‌ویژه در مناطق جنوبی و بادخیز استان خبر داد و گفت: پدیده همراه با خیزش گردوخاک همراه می‌باشد و کیفیت هوا را به‌طور موقت کاهش می‌دهد.

الهی افزود: هوای نسبتاً خنک تا فردا صبح در سطح استان ادامه دارد، اما از ظهر فردا شاهد روند افزایشی دما خواهیم بود که تا اوایل هفته آینده ادامه می‌یابد.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی افزود: نوسانات دمایی مشهد در شبانه‌روز گذشته بین ۱۰ تا ۲۶ درجه سانتی‌گراد ثبت شده است. برای امروز هم پیش‌بینی می‌شود دمای هوای مشهد در گرم‌ترین ساعات به ۲۳ درجه و در خنک‌ترین زمان به ۱۳ درجه برسد. در همین مدت، فریمان با ۷ درجه خنک‌ترین و بردسکن با ۳۴ درجه گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

برای اطلاع از پیش‌بینی وضعیت آب و هوای استان و شهر خود به این صفحه مراجعه کنید.

https://www.sharghdaily.com/tags/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C

 

منبع: sharghdaily-1000706

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو