hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > سانتریفیوژی که از دلال گرفته بودیم، دست دوم بود و همه جا را آلوده کرد+ویدئو

سانتریفیوژی که از دلال گرفته بودیم، دست دوم بود و همه جا را آلوده کرد+ویدئو

دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران، چگونگی انتخاب خود به عنوان مسئول پرونده هسته‌ای ایران در سال ۱۳۸۲ را شرح داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، روحانی گفت: در سال ۸۲ آژانس طبق پادمان و مقرراتی که بود، یک بازرسی انجام داد از محل‌هایی که فعالیت هسته‌ای می‌کردیم. نمونه‌برداری کردند که نشان داد غنی‌سازی ۸۰ درصد داریم. وقتی این گزارش در آژانس مطرح شد، اوضاع را بهم ریخت.  

در آن مقطع مسئولین نظام تصمیم گرفتند موضوع هسته‌ای را به بنده واگذار کنند. من که زیر بار نمی‌رفتم. پیشنهادکننده هم آقای خرازی وزیر خارجه بود.  

رهبری من را خواست و خدمت ایشان رفتم. ایشان اصرار کرد که بپذیرید، چرا نمی‌پذیرید؟ من دلایلم را خدمت ایشان گفتم که چرا نمی‌پذیرم. ایشان در نهایت گفت این بار بر دوش من است، بگیر بر دوش خودت. این تعبیری که ایشان کرد، دیدم نمی‌توانم بگویم نه، گفتم باشد، اگر این هست من برعهده می‌گیرم.

منبع: sharghdaily-1000693

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو