ناصر رضایی در خصوص رفع تصرف اراضی ملی گفت: در مجموع ۴۰ هکتار از اراضی ملی استان فارس به ارزش بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان در چند عملیات از تصرف اشخاص سودجو خارج شده است.
وی افزود: در این مدت در سراسر استان یگان حفاظت از اراضی ادارات شهرستانهای مختلف راه و شهرسازی ضمن رفع تصرف اراضی ملی با هوشیاری و گشت شبانه روزی در کل استان فرصت تصرف اراضی به اشخاص سود جو نداده و از زمینهای ملی در برابر تصرف حفاظت و حراست کرده اند.
رضایی با قدردانی از تعامل و همکاری دستگاه قضایی و فرماندهی انتظامی فارس، گفت: به طور حتم و با قاطعیت با سودجویانی که قصد تعدی و دست درازی به اراضی ملی و بیت المال را دارند، برخورد قانونی خواهیم کرد و برای تحقق این امر مهم از کلیه توان اجرایی و قانونی خود استفاده میکنیم.
او گفت: اشخاصی که قصد خرید ملک در هر نقطه از شهرهای استان را دارند ابتدا از اداره کل راه و شهرسازی در شیراز یا ادارات راه و شهرسازی شهرستانها استعلام بگیرند تا در دام اشخاص زمین خوار و سودجو گرفتار نشوند، چرا که هرگونه خرید، فروش، انعقاد قرارداد و تغییر شکل زمینهای ملی و دولتی جرم محسوب شده و پیگرد قضایی دارد.
انتهای پیام