به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مراسم تشییعجنازه شهید محیطبان کاظم مصدق با حضور علیاصغر طهماسبی، استاندار گلستان، سرپرست اداره کل حفاظت محیطزیست گلستان، رئیس پارک ملی گلستان، جمعی از محیطبانان، دوستداران محیطزیست و مردم استان گلستان آغاز شد.
شهید کاظم مصدق، سومین شهید محیطبان استان گلستان از سال ۱۳۸۹ بعد از شهید سعید پرهام و شهید باشقره است که هدف گلوله شکارچیان غیرمجاز قرار گرفته و به شهادت رسیده است.
شهید کاظم مصدق در سال ۱۳۹۰ استخدام شده است و بیش از ۱۸ سال سابقه خدمت دارد.
از این شهید اهل کردکوی دو فرزند دختر بهیادگارمانده است.
مراسم تشییعجنازه این شهید از ساعت ۹ امروز صبح از حسینیه ثارالله در گرگان تا امامزاده عبدالله(ع) برگزار و سپس تشییع پیکر این شهید از ساعت ۱۰:۳۰ صبح از روستای ولا غوز از توابع شهرستان کردکوی تا مزار این روستا برگزار خواهد شد.
آیتالله سید کاظم نورمفیدی، نماینده ولیفقیه در گلستان نماز این شهید را اقامه کرد.
مراسم ختم این شهید امروز از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در مسجد جامع ولا غوز برگزار میشود.
گفتنی است، شهید کاظم مصدق، عصر روز شنبه ۶ اردیبهشت در رویارویی با دو شکارچی غیرمجاز در ارتفاعات کویلر پارک ملی گلستان مورد هدف گلوله دو شکارچی غیرمجاز قرار گرفت و به شهادت رسید.
منبع: sharghdaily-999631