hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > صباغیان خواستار حضور مسئولین پیگیری حادثه بندرعباس در مجلس شد

صباغیان خواستار حضور مسئولین پیگیری حادثه بندرعباس در مجلس شد

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم که سه‌شنبه هفته جاری به مجلس بیایند تا ما نمایندگان در جریان امور قرار بگیریم.

محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مهریز در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: جلسه سه شنبه‌های مجلس به امور نظارتی اختصاص یافته است. به همین دلیل از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم که سه شنبه هفته جاری به مجلس بیایند تا ما نمایندگان در جریان امور قرار بگیریم و مردم نیز از ما درباره مذاکرات می‌پرسند. نمایندگان نیز پیشنهاداتی دارند و در این شرایط حساس خواهش می‌کنم که در این زمینه از وزیر امور خارجه و دستگاه دیپلماسی دعوت شود که به مجلس بیایند؛ چرا که نمایندگان از مذاکرات بی‌خبر هستند و می‌خواهند بدانند شرایط چگونه است. 

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: انفجاری که دیروز در بندر عباس صورت گرفت، حادثه کوچکی نبود. در این باره نیز از مسئولین پیگیری این موضوع دعوت شود تا به مجلس بیایند و توضیح بدهند چه اتفاقی افتاده است. فرد مسئول و دستگاه مسئول باید پاسخگو باشد و در این زمینه بازخواست شود.

در ادامه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده مجلس گفت: کمیسیون تخصصی در جریان همه موضوعات قرار دارد. امروز در جلسه هیئت رئیسه این موضوعات را پیگیری می‌کنیم.

منبع: etemadonline-710113

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو