hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > شوهر خشن، همسرش را راهی دادگاه خانواده کرد

شوهر خشن، همسرش را راهی دادگاه خانواده کرد

پریسا بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک تصمیم گرفته از شوهرش طلاق بگیرد. او دلایل این جدایی را برای اعتمادآنلاین بازگو می‌کند.

پریسا بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک تصمیم گرفته از شوهرش طلاق بگیرد. او دلایل این جدایی را برای اعتمادآنلاین بازگو می‌کند.

*چند سال است که با همسرت زندگی می‌کنی؟

ما ۱۲ سال قبل با هم ازدواج کردیم. من دو سال است از او جدا زندگی می‌کنم.

*چرا؟

شوهرم بسیار عصبی و بداخلاق است. من را کتک می‌زند. سر هر موضوع کوچکی فحاشی می‌کند و دعوا راه می‌اندازد. من هم دو سال از او جدا زندگی کردم و تازه می‌فهمم زندگی یعنی چه.

*چطور با هم آشنا شدید؟

از طریق عموی من آشنا شدیم. شوهرم در مغازه عمویم کار می‌کرد. وقتی که عمویم می‌خواست چیزی به خانه ما بفرستد، می‌داد به شاگردش. ما این‌طوری همدیگر را دیدم و آشنا شدیم.

*چرا با تو بدرفتاری می‌کند؟

اوایل این‌طوری نبود. یکی دو سال که از زندگی مشترک ما گذشت، او رفتارهای عصبی‌اش را شروع کرد.

*بچه هم دارید؟

بله، ما دو پسر داریم.

*آنها چه می‌گویند؟

آنها هم از کارهای پدرشان خسته شده‌اند. وقتی کوچک بودند دخالت نمی‌کردند. حالا که بزرگ شده‌اند رفتارهای پدرشان با من رویشان خیلی اثر بد می‌گذارد. آخرین بار شوهرم پسر بزرگم را که برای حمایت از من جلو آمده بود، کتک زد. همان موقع بود که تصمیم گرفتم جدا شوم.

*حالا کجا زندگی می‌کنی؟

من، پدر و مادر ندارم. فعلاً در خانه عمویم هستم. او زیرزمین خانه‌اش را به ما داده و آنجا زندگی می‌کنیم، تا بتوانم کاری جور کنم و زندگی‌ام را بچرخانم.

*خرجی خانه را چه کسی می‌دهد؟

عمویم می‌دهد.

*چرا کار نمی‌کنی؟

چند بار سر کار رفتم. شوهرم داد و فریاد کرد و آنها هم من را اخراج کردند. فعلاً در خانه هستم تا طلاق بگیرم و بعد کار کنم. 

 

 

منبع: etemadonline-709980

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو