hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > دستور دادستان کل برای پیگیری ویژه حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

دستور دادستان کل برای پیگیری ویژه حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی (شنبه ۶ اردیبهشت) حجت الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور؛ در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی (شنبه ۶ اردیبهشت) حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

در دستور دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان تاکید شده است که بررسی دقیق و رسیدگی ویژه به پرونده و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.

منبع: sharghdaily-998773

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو