hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > توضیحات فارس درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی از زبان شاهدان عینی

توضیحات فارس درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی از زبان شاهدان عینی

فارس نوشت: شاهدان عینی می گویند که ابتدا یک آتش‌سوزی جزئی رخ داده، اما به دلیل دمای هوای ۴۰ درجه و همچنین انباشت مواد اشتعال‌زا، این آتش به‌سرعت تسری پیدا کرده و باعث انفجار شده است.

حوالی ساعت ۱۲ امروز در بندر شهید رجایی و در محدودۀ اسکلۀ کانتینری شرکت سینا حریق رخ می‌دهد که بعد از دقایقی، آتش باعث وقوع انفجار شدید می‌شود.

به گزارش فارس؛ شاهدان عینی می گویند که ابتدا یک آتش‌سوزی جزئی رخ داده، اما به دلیل دمای هوای ۴۰ درجه و همچنین انباشت مواد اشتعال‌زا، این آتش به‌سرعت تسری پیدا کرده و باعث انفجار شده است.

خبرنگار ما از استشمام بوی شبیه بوی گوگرد در حوالی محل حادثه خبر می‌دهد و می‌گوید که عوامل مدیریت بحران در حال تخلیه خودروها از بندر شهید رجایی هستند تا فرایند امدادرسانی با سرعت و سهولت انجام گیرد.

ماشین‌های اورژانس به‌سرعت در حال انتقال مصدومان حادثه به مراکز درمانی بندرعباس هستند.

دود سیاه و غلیظ ناشی از این حادثه غرب آسمان بندرعباس را فراگرفته و تیم‌های مختلف آتش‌نشانی مشغول اطفای حریق هستند.

 

منبع: etemadonline-709938

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو