hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر گردوخاک و افزایش دما باشند

هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر گردوخاک و افزایش دما باشند

مدیرکل هواشناسی استان تهران از وزش باد‌های شدید، وقوع گردوخاک و رگبار‌های پراکنده در برخی مناطق به‌ویژه جنوب و غرب استان خبر داد. وی همچنین خاطرنشان کرد که روز جمعه افزایش نسبی دما در استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران از وزش بادهای شدید، وقوع گردوخاک و رگبارهای پراکنده در برخی مناطق به‌ویژه جنوب و غرب استان خبر داد.

به گزارش مهر، مازیار غلامی اظهار داشت: بر اساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود.

همچنین با توجه به هشدار سطح نارنجی مورخ ۱۴۰۴/۲/۳، در این بازه زمانی به‌ویژه در روزهای جمعه و شنبه، در برخی ساعات افزایش سرعت باد، وزش باد شدید و وقوع گردوخاک در سطح استان به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی پیش‌بینی می‌شود. علاوه بر این، افزایش ابرناکی و احتمال رگبار و رعدوبرق‌های پراکنده در برخی مناطق، به‌خصوص در ارتفاعات، مورد انتظار است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که روز جمعه افزایش نسبی دما در استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

توصیه می‌شود شهروندان به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی استان، نسبت به این شرایط جوی هوشیار باشند و از تردد غیرضروری در زمان وزش باد شدید و گردوخاک خودداری کنند.

منبع: etemadonline-709706

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو