hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > واکنش فرانسه به پیشنهاد دیپلماسی عراقچی: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

واکنش فرانسه به پیشنهاد دیپلماسی عراقچی: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

فرانسه در واکنش به پیشنهاد دیپلماسی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، برای «ادامه گفت‌وگو» با تهران اعلام آمادگی کرد.

 ​در میانه مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران و آمریکا، یک سخنگوی وزارت خارجه فرانسه امروز اعلام کرد که این کشور از دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک در خصوص پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کند و آماده ادامه گفت‌وگو با تهران است.

به گزارش فارس، ​این اظهارات ساعاتی بعد از آن مطرح شد که وزیر امور خارجه امروز و در آستانه دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا خطاب به اروپایی‌ها گفت «بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم و پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم».

عراقچی با اشاره به دیدارش با وزرای خارجه سه کشور اروپایی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، افزود آن زمان پیشنهاد گفت‌وگو را داد، اما «متأسفانه آن‌ها راه سخت را انتخاب کردند».

وزیر امور خارجه ایران در ادامه با بیان این که «اکنون توپ در زمین اروپایی‌هاست»، افزود «آن‌ها این فرصت را دارند که خود را از نفوذ گروه‌های ذی‌نفع خاص رها کنند و مسیری متفاوت را شکل دهند. نحوه عمل ما در این مقطع حساس، احتمالاً افق آینده‌ را مشخص خواهد کرد».

منبع: etemadonline-709635

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو