hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > طرح طا‌ها» ابزاری برای دفاع از حقوق مصرف کننده

مدیرکل استاندارد استان البرز:

طرح طا‌ها» ابزاری برای دفاع از حقوق مصرف کننده

مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: «طرح طا‌ها» ابزاری برای دفاع از حقوق مصرف کننده و اعمال اراده نظارتی شهروندان است.

 مسعود جوادی با اشاره به کارکرد جدایی ناپذیر و غیر قابل انکار استاندارد در جوامع امروزی، استاندارد را یکی از عوامل اصلی و مهم جهانی شدن در دنیای امروز دانست که با ایجاد یک فهم مشترک تضاد‌های فرهنگی، اجتماعی، قومیتی و نژادی را کاهش داده و زبانی گویا برای پیوند دادن ملت‌ها می‌باشد.

وی افزود: اجرای «طرح طاها» طرح جامع اجرای هماهنگ استاندارد‌های اجباری یکی از ابزار‌های مهم این سازمان در کنترل بازار مصرف، اعتماد سازی در جامعه و اجرای بند ۲۴ از ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در فراهم نمودن امکان نظارت‌های مردمی بر کیفیت کالا‌ها و و خدمات بوده که موجبات نظارت شهروندان بر بازار مصرف را فراهم می‌آورد.

جوادی با بیان اینکه طرح طا‌ها ابزاری برای دفاع از حقوق مصرف کننده و اعمال اراده نظارتی شهروندان است، افزود: در سال گذشته ۸۷۷۴ بازرسی طرح طا‌ها از فرآورده‌های تولیدی دارای نشان استاندارد انجام شده که از این تعداد، ۴۶۰۶ بازرسی از صنایع غذایی و بهداشتی، ۱۸۸۲ بازرسی از صنایع غیر فلزی و ۲۲۹۶ بازرسی از صنایع فلزی، انرژی و محیط زیست انجام شده است.

وی همچنین از ۹۰ بازرسی در طرح کنترل بازار در ماه مبارک رمضان و ۹۰ بازرسی در طرح کنترل بازار ویژه ایام نوروز و عید ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: ۱۸۷ نمونه برداری و انجام ۲۶۲ آزمون فرآورده‌های صنایع غذایی و بهداشتی در طرح طا‌ها از دیگر خدمات اداره کل استاندارد استان البرز در سال ۱۴۰۳ به شهروندان این استان بوده است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو