hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > هشدار فلسطین؛ غزه در آستانه قحطی!

هشدار فلسطین؛ غزه در آستانه قحطی!

وزارت خارجه فلسطین درباره خطر قحطی در غزه هشدار داد.

رژیم صهیونیستی ۷ هفته است که اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را نداده و جامعه جهانی نیز در برابر این موضوع سکوت کرده است. همین مسئله جان بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه را به خطر انداخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، بر این اساس، وزارت خارجه فلسطین با اعلام نگرانی شدید از بدتر شدن وضعیت گرسنگی در غزه گفت: بیش از دو میلیون فلسطینی از دوم مارس تحت محاصره کامل و تحریم غذایی توسط اسرائیل قرار گرفته‌اند و زندگی آن‌ها در خطر است.

وزارت خارجه فلسطین با استناد به گزارش برنامه جهانی غذای سازمان ملل، هشدار داد: ذخیره کم باقی مانده غذا در غزه به زودی تمام می‌شود و این وضعیت جان مردم را تهدید می‌کند.

این وزارتخانه از کشورهای عربی و جامعه جهانی خواست که به این هشدار توجه جدی کنند و از همه راه‌ها برای باز کردن مسیرهای کمک‌رسانی و فشار بر رژیم صهیونیستی استفاده کنند.

مقامات رژیم صهیونیستی آشکارا از پاکسازی قومی غزه سخن گفته و با حمایت کامل آمریکا اکنون این باریکه را تحت محاصره کامل قرار داده اند.

منبع: etemadonline-708964

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو