hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > پیشنهاد صلح در سایه جنگ؛ زلنسکی شرط آتش‌بس عید پاک را اعلام کرد

پیشنهاد صلح در سایه جنگ؛ زلنسکی شرط آتش‌بس عید پاک را اعلام کرد

رئیس جمهوری اوکراین به طرح پیشنهادی همتای روس خود درباره آتش بس در تعطیلات موسوم به عید پاک واکنش نشان داد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین، شنبه شب اعلام کرد که کشورش آماده است در صورت پایبندی واقعی روسیه، به آتش‌بس در تعطیلات عید پاک پایبند بماند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این موضع‌گیری چند ساعت پس از آن مطرح شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دستور توقف عملیات‌های نظامی تا نیمه‌شب یک‌شنبه را صادر کرد.

زلنسکی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: اگر روسیه به‌طور ناگهانی واقعاً آماده توقف کامل و بدون قید و شرط عملیات‌های جنگی باشد، اوکراین نیز به همان شکل عمل خواهد کرد.

وی در ادامه پیشنهاد داد که آتش‌بس تا بعد از تعطیلات عید پاک در ۲۰ آوریل تمدید شود.

با این حال، زلنسکی نسبت به پایبندی مسکو ابراز تردید کرد و مدعی شد: حملات روسیه در چند محور در خطوط مقدم ادامه دارد و آتش توپخانه روسی خاموش نشده است.

وی در ادامه ادعای خود افزود: اعتمادی به آنچه از مسکو صادر می‌شود، نداریم. ما به‌خوبی می‌دانیم که روسیه چگونه دست به فریبکاری می‌زند و ما برای هر سناریویی آماده‌ایم. نیروهای دفاعی اوکراین عاقلانه رفتار خواهند کرد و پاسخ متقابل خواهند داد. به هر ضربه روسیه به‌طور مناسب پاسخ داده خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه نوشت: در همین حال، هم‌زمان با این اظهارات، آژیرهای هشدار حمله هوایی در پایتخت اوکراین، کی‌یف، به صدا درآمدند.

براساس گزارش این خبرگزاری، مقام‌های منطقه‌ای از ادامه حملات پهپادی روسیه به منطقه خرسون در جنوب اوکراین خبر دادند. این حملات پس از زمانی صورت گرفت که روسیه از ساعت ۶ عصر به وقت محلی (۱۵:۰۰ به وقت گرینویچ) آغاز آتش‌بس را اعلام کرده بود.

نیروی هوایی اوکراین نیز هشدارهایی درباره حملات هوایی در شرق این کشور را صادر کرد و از تهدید حملات موشکی بالستیک خبر داد.

طبق نقشه‌های رسمی، هشدارها مناطقی همچون خارکیف، دونتسک، زاپوریژیا و دنیپروپتروفسک را در بر می‌گرفت.

منبع: etemadonline-708764

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو