hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > بقایی: تا زمانی که مذاکرات سازنده و هدفمند است، ادامه می‌دهیم

بقایی: تا زمانی که مذاکرات سازنده و هدفمند است، ادامه می‌دهیم

سخنگوی وزارت خارجه درباره این که این دور از مذاکرات چقدر طول خواهد کشید، گفت: این که مذاکرات چقدر طول بکشد بستگی به روند مذاکرات دارد، تا جایی که به ما مربوط می‌شود هیئت مذاکره کننده ایران با آمادگی کامل و با جدیت در این مذاکرات حضور پیدا کرده و تا زمانی که فکر کنیم مذاکرات به صورت سازنده و هدفمند ادامه دارد، ما هم ادامه می‌دهیم.

 «اسماعیل بقایی» با بیان اینکه ما «اینجا برای وقت تلف کردن نیامده‌ایم» گفت: برای رفع تحریم‌های ظالمانه  علیه مردم ایران با جدیت و حسن نیت کامل آماده طی کردن این مسیر هستیم.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و بارها این موضوع ثابت شده است.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: حفظ  داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک باید  است و ما در عین حال تاکید کردیم برای رفع هر گونه شبهه در مورد ماهیت برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران آماده همکاری هستیم.

بقائی تاکید کرد: حتماً باید تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه وضع شده علیه ایران به صورت مطمئن و با دریافت تضمین‌ها مبنی بر عملیاتی شدن آنها رفع شود و موضع ما در مورد این 2 موضوع ثابت، اصولی و غیر قابل تغییر است.

منبع: etemadonline-708690

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو