hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > عراقچی: در حال حاضر ایران هیچ ارتباطی با دولت کنونی سوریه ندارد و عجله‌ای برای برقراری چنین ارتباطی وجود ندارد

عراقچی: در حال حاضر ایران هیچ ارتباطی با دولت کنونی سوریه ندارد و عجله‌ای برای برقراری چنین ارتباطی وجود ندارد

وزیر امور خارجه ایران که در روزهای پنجشنبه و جمعه به مسکو سفر و با مقامات ارشد روسیه، از جمله «ولادیمیر پوتین»و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد، در اظهاراتی شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه را بیان کرد.

عراقچیکه با شبکه راشا تودی گفت‌وگو می‌کرد، درباره ارتباط ایران با سوریه گفت: ایران با دولت کنونی سوریه تعاملی ندارد. ما هیچ تماسی با آن‌ها نداریم و عجله‌ای هم برای ایجاد آن نداریم. در عین حال، ما هیچ اقدامی علیه آن‌ها انجام نمی‌دهیم.

به گزارش جماران؛ عراقچی ادامه داد: ما صرفاً منتظریم تا آن‌ها کار را برای تضمین امنیت، ثبات و ایجاد یک دولت قانونی فراگیر در سوریه که شامل همه گروه‌های قومی باشد، تکمیل کنند.

به گفته وزیر امور خارجه ایران، موضوع سوریه در دیدار با لاوروف در مسکو مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

عراقچی اظهار داشت: ایران و روسیه به شدت نگران وضعیت سوریه هستند و هر ۲ طرف علاقه‌مند به تامین ثبات و امنیت در منطقه هستند.

 

منبع: etemadonline-708677

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو