hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > سی‌بی‌اس: سفر «ونس» به ایتالیا همزمان با مذاکرات در رم / ویتکاف همچنان مسئول هدایت این مذاکرات با دولت ایران خواهد بود

سی‌بی‌اس: سفر «ونس» به ایتالیا همزمان با مذاکرات در رم / ویتکاف همچنان مسئول هدایت این مذاکرات با دولت ایران خواهد بود

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا، این هفته برای شرکت در آیین‌های هفته مقدس به ایتالیا سفر خواهد کرد و سپس به همراه همسرش، اوشا، که نخستین «بانوی دوم» هندو-آمریکایی محسوب می‌شود، به هند خواهد رفت. این خبر را سخنگوی ونس به شبکه CBS News اعلام کرد.

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا، این هفته برای شرکت در آیین‌های هفته مقدس به ایتالیا سفر خواهد کرد و سپس به همراه همسرش، اوشا، که نخستین «بانوی دوم» هندو-آمریکایی محسوب می‌شود، به هند خواهد رفت. این خبر را سخنگوی ونس به شبکه CBS News اعلام کرد.

به گزارش منابع خبری، طبق اطلاعات اختصاصی CBS News، این سفر هفت‌روزه از روز پنج‌شنبه آغاز می‌شود. ونس ابتدا به رم خواهد رفت تا با نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، دیدار کند و سپس با کاردینال پیترو پارولین، وزیر امور خارجه واتیکان، ملاقات و در مراسم مذهبی پیش از یکشنبه عید پاک شرکت کند.

سخنگوی ونس همچنین اعلام کرد که معاون رئیس‌جمهور انتظار نمی‌رود در مذاکرات با نمایندگان ایرانی درباره برنامه هسته‌ای تهران که روز شنبه در رم برگزار خواهد شد، شرکت داشته باشد. استیو ویتکاف، نماینده ویژه دولت ترامپ در امور خاورمیانه، همچنان مسئول هدایت این مذاکرات با دولت ایران خواهد بود.

ونس که شش سال پیش به کاتولیسیسم گرویده، دومین فرد کاتولیک است که به عنوان معاون رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده است. پیش از او، جو بایدن در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نخستین معاون کاتولیک و دومین رئیس‌جمهور کاتولیک پس از جان اف. کندی بود.

منبع: etemadonline-708300

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو