hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > بوداپست مانع حمایت اتحادیه اروپا از ایروان شد

بوداپست مانع حمایت اتحادیه اروپا از ایروان شد

مجارستان جلوی اختصاص کمک نظامی بیشتر اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است.

قرار بود این کمک نظامی به ارزش ۱۰ میلیون یورو در قالب کمک نظامی غیر کشنده به ارمنستان از طریق تسهیلات صلح اروپایی به ایروان داده شود که بوداپست جلوی آن را گرفت.

به گزارش ایسنا، کایا کالاس رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اوایل سال جاری میلادی اختصاص این مبلغ به ارمنستان را به شورای اروپا پیشنهاد کرده بود.

این پیشنهاد برای تایید شدن باید حمایت تمامی ۲۷ عضو اتحادیه اروپا را داشته باشد.

طبق گزارشی از روزنامه ارمنی-آمریکایی آسبارز، تمامی کشورهای عضو به جز مجارستان از پیشنهاد کالاس حمایت کرده‌اند. بوداپست در رای‌گیری روز دوشنبه نشست وزرای خارجی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل تصمیم مربوط به اختصاص کمک نظامی به ارمنستان را وتو کرد.

یکی از منابع دیپلماتیک اتحادیه اروپا گفت: «پس از مذاکرات روز دوشنبه هنوز پیشرفتی در این باره صورت نگرفته است.»

ژوئن گذشته، ارمنستان اولین کمک نظامی خود از اتحادیه اروپا را به ارزش ۱۰ میلیون یورو دریافت کرد. این مبلغ قرار بود طی دو سال و نیم آینده برای ایجاد یک بیمارستان صحرایی و امکانات کمکی برای یک واحد ارتش ارمنستان هزینه شود.

مجارستان چند ماه است که جلوی اختصاص این پول را گرفته و خواستار کمک مشابه برای جمهوری آذربایجان است چون روابط نزدیکی با باکو دارد. مجارستان برخلاف دیگر کشورهای اروپایی، از باکو در درگیری قره باغ حمایت کرده است.

منبع: etemadonline-708180

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو