hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز/ اقلام قابل خرید اعلام شد+ ویدئو

واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز/ اقلام قابل خرید اعلام شد+ ویدئو

طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز وارد فاز اجرایی می‌شود.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ خانوار‌های دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز چهارشنبه بیست و هفتم فروردین به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

باقری افزود: مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک که از ۱۲ فروردین آغاز شده در سه نوبت اجرا می‌شود؛ در نوبت اول خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از این طرح بهره‌مند شدند، در نوبت دوم که از ۲۰ فروردین آغاز شده دهک‌های ۱ تا ۳ در حال خرید از فروشگاه‌های تحت پوشش هستند.

وی تصریح کرد: اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های چهارم تا هفتم از امروز ۲۷ فروردین به حساب کد ملی سرپرستان واریز می‌شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران یاداور شد: مبلغ واریزی این طرح در دهک‌های یک تا سه را نفری ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهار تا هفت را نفری ۳۵۰ هزار تومان اعلام کرد که در حساب کد ملی سرپرستان خانوار شارژ می‌شود.

به گفته باقری کسانی که از دهک بندی خود خبر ندارند برای اطلاع از دهک خود به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.

وی خاطر نشان کرد: مشمولان این طرح تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا با مراجعه به تمامی فروشگاه‌های تحت قرارداد در سطح استان خرید کنند.

به گفته وی این طرح شامل ۱۱ قلم کالا مثل برنج، گوشت، مرغ، تخم مرغ، شیر، ماست، حبوبات، روغن مایع، ماکارونی، قند و شکر می‌شود، مشمولان باید سه قلم از این ۱۱ قلم را خرید کنند تا بتوانند از کل رقم واریز شده استفاده کنند.

منبع: sharghdaily-994307

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو