hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > حماس: فشار نظامی اشغالگران علیه غزه یک قمار ازپیش‌باخته است

حماس: فشار نظامی اشغالگران علیه غزه یک قمار ازپیش‌باخته است

جنبش حماس با بیان اینکه تداوم و تشدید تجاوزات رژیم اشغالگر علیه غزه، یک قمار از پیش باخته است که به قیمت جان اسرای صهیونیستی تمام می‌شود، تاکید کرد اسرای اسرائیلی با فشار نظامی آزاد نخواهند شد و توافق تنها راه آزادی آنهاست.

جنبش حماس با بیان اینکه تداوم و تشدید تجاوزات رژیم اشغالگر علیه غزه، یک قمار از پیش باخته است که به قیمت جان اسرای صهیونیستی تمام می‌شود، تاکید کرد اسرای اسرائیلی با فشار نظامی آزاد نخواهند شد و توافق تنها راه آزادی آنهاست.

به گزارش تسنیم، جنبش حماس فلسطین در بیانیه جدید خود در واکنش به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه، به اشغالگران هشدار داد که با فشار نظامی نمی‌توانند اسرایشان را از غزه آزاد کنند.

حماس در بیانیه کوتاهی که شب گذشته منتشر شد، تاکید کرد: تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان، پیام‌هایی خونین و جنایتکارانه با هدف اعمال فشار نظامی بر مقاومت همزمان با سفر هیئت حماس به قاهره و اقدامات میانجی‌ها و صحبت درباره پیشنهادات جدید آتش بس دارد.

این جنبش افزود: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و کابینه او بدون توافق تبادل اسرا هیچ پیشرفتی در مسئله اسرا نخواهند داشت و تشدید تجاوزات علیه غزه، یک قمار از پیش باخته به بهای جان اسرای صهیونیستی است.

حماس هشدار داد که اسرای صهیونیستی نه از طریق تشدید تجاوزات نظامی علیه غزه، بلکه از طریق تصمیمی که نتانیاهو از اتخاذ آن امتناع می‌کند (آتش‌بس و تبادل اسرا) آزاد خواهند شد.

این جنبش پیش‌تر در بیانیه دیگری تاکید کرد: معادله روشن است: آزادی اسرای صهیونیستی در برابر توقف جنگ. همه جهان این معادله را پذیرفته‌اند، اما نتانیاهو آن را رد می‌کند.هر روز تاخیر، به معنای کشتار بیشتر غیرنظامیان بی دفاع فلسطینی در نوار غزه و سرنوشت نامعلوم اسرای رژیم اشغالگر است.

روز گذشته «حسام بدران» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش حماس و رئیس اداره روابط ملی این جنبش هم در همین زمینه اعلام کرد: عدم رسیدن به توافق برای از سرگیری آتش بس تاکنون، هیچ ربطی به بحث تبادل اسرا و یا تعداد اسیرانی که باید آزاد شوند ندارد، بلکه مربوط به این است که نتانیاهو همه پیشنهادات در این زمینه را به دلیل محاسبات سیاسی و شخصی خودش رد می‌کند.

وی تصریح کرد: موضع حماس روشن و تزلزل ناپذیر است و ما آماده‌ایم با هر ایده یا پیشنهادی که منجر به پایان دادن به این تجاوزات مداوم علیه مردم ما در غزه می‌شود، تعامل مثبتی داشته باشیم؛ زیرا منافع مردم فلسطین و حفظ جان و کرامت آنها اصول اساسی است که ما در مذاکرات و همچنین میدان به آن تعهد داریم.

منبع: etemadonline-707761

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو