hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > تاکید پاکدل بر شرایط سخت بازی های آسیایی جوانان؛ دهکده نداریم

تاکید پاکدل بر شرایط سخت بازی های آسیایی جوانان؛ دهکده نداریم

علیرضا پاکدل سرپرست کاروان ایران در بازیهای آسیایی بحرین بر کیفی بودن کاروان و شرایط سخت این دوره از بازی ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل روابط عمومی کمیته ملی المپیک، علیرضا پاکدل سرپرست کاروان کشورمان در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان در پایان اولین روز از نشست های تخصصی با مسئولان فدراسیونهای کاندید اعزام به این دوره از بازیها اظهار داشت: نشست های تخصصی با فدراسیونهای کاندید اعزام به این دوره از بازیهای آسیایی جوانان را با هدف کیفی بودن کاروان ایران و بررسی وضعیت این فدراسیون ها در مدال آوری از روز گذشته آغاز کردیم و تا پایان هفته مستمرا دور اول این نشست ها ادامه خواهد داشت تا طی آن تصمیمات اولیه برای رشته های اعزامی اخذ و در نهایت با حضور وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک در ستاد عالی بازیها رشته های اعزامی قطعی شوند.

پاکدل با اشاره به برگزاری ۸ نشست در نخستین روز با مسئولین فدراسیونهای ورزش های رزمی، تنیس روی میز، کبدی، وزنه برداری، بسکتبال، والیبال، هندبال و تکواندو خاطرنشان کرد: وضعیت این رشته ها بر اساس گزارشات مرکز نظارت مورد بررسی قرار گرفت و شرایط میزبانی این دوره و ملاحظات کاروان کشورمان به مسئولین فدراسیون یادآوری گردید .

سرپرست کاروان کشورمان در ادامه اضافه کرد: در نشستی که همراه دکتر علی نژاد و به همین منظور در کشور تاجیکستان و با حضور مسئولین شورای المپیک آسیا، کمیته برگزاری بازیها و سرپرستان کاروان های کشورهای آسیایی حاضر در این دوره از بازیها برگزار شد، توضیحاتی در خصوص وضعیت اسکان، سالن های برگزاری مسابقات و جدول زمان بندی بازیها و سایر اطلاعات مورد نیاز کاروان ها ارائه گردید که لازم بود در این نشست های تخصصی به اطلاع فدراسیون ها برسد .

پاکدل ادامه داد : بر اساس اعلام کمیته برگزاری بازیها، مسابقات در ۳ ورزشگاه اصلی در شهر منامه برگزار می شود که لیست کامل رشته های هر ورزشگاه متعاقبا اعلام و ارسال خواهد شد .

وی با اشاره به اینکه در این دوره از بازیها، میزبان، دهکده ورزشکاران ندارد افزود: کلیه کاروان های ورزشی این دوره از بازیها در ۵ زون اصلی و ۴۱ هتل اقامت خواهند داشت که محل اسکان هر تیم ورزشی بر اساس نزدیکی به محل برگزاری مسابقات مشخص خواهد شد .

سرپرست کاروان کشورمان در بازیهای آسیایی جوانان بحرین با اعلام این مطلب افزود : این پراکندگی در اسکان ورزشکاران با توجه به شرایط سنی آنها کار سرپرستان را برای این دوره از بازیها سخت خواهد کرد .

پاکدل سپس با اشاره به زمانبندی اعلام شده کمیته برگزاری بازیها گفت: دراین نشست اعلام شد که رشته های توپی چون والیبال، هندبال، کبدی و فوتسال از ۳ روز قبل از افتتاحیه بازیها – ۲۷ مهرماه -آغاز خواهد شد و سایر مسابقات روز بعد افتتاحیه به طور رسمی شروع و تا ۹ آبان ماه تمام خواهد شد.

گفتنی است سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان از ۳۰ مهرماه لغایت ۹ آبان ماه در شهر منامه بحرین برگزار خواهد شد .

منبع: mehrnews-6433272

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو