hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ۲۹۷ روز از ریزش معدن شازند گذشت؛ سرنوشت پیکر چهارمین کارگر مفقودی چه شد؟

۲۹۷ روز از ریزش معدن شازند گذشت؛ سرنوشت پیکر چهارمین کارگر مفقودی چه شد؟

با گذشت ۲۹۷روز از وقوع حادثه معدن شن و ماسه شازند هنوز خبری از کشف پیکر آخرین کارگر جا مانده در زیر خروارها خاک و سنگ نیست وبه نقل از کارگران این واحد معدنی گفته می‌شود از دو روز پیش امدادگران به لحاظ ایمنی کار را متوقف کرده تا در شرایط ایمن‌تری عملیات جستجورا ادامه دهند.

با گذشت ۲۹۷روز از وقوع حادثه معدن شن و ماسه شازند هنوز خبری از کشف پیکر آخرین کارگر جا مانده در زیر خروارها خاک و سنگ نیست وبه نقل از کارگران این واحد معدنی گفته می‌شود از دو روز پیش امدادگران به لحاظ ایمنی کار را متوقف کرده تا در شرایط ایمن‌تری عملیات جستجورا ادامه دهند.

به گزارش ایلنا، یک منبع کارگری در ارتباط با آخرین وضعیت عملیات جستجو پیکر چهارمین کارگر مفقودی گفت: آخرین مفقودی حادثه معدن شن و ماسه شازند مرحوم «آیت رضایی» است که بعد از گذشت ۲۹۷روز هنوز خبری از کشف پیکر وی نیست و خانواده همچنان در انتظار یافتن وی هستند.

به گفته وی؛ هرچند گروه‌های حفاری از ۱۰ ماه پیش با تجهیزات مشغول شکستن سنگ‌ها و کنار زدن آن‌ها برای پیدا کردن جسد کارگر مفقودی هستند اما با ریزش مجدد کوه کار سخت‌تر شده و عمق کار برای پیدا کردن وی بیشتر شده است در عین حال امداد گران برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه دیگر، از دور روز پیش ناچارا عملیات جستجو را متوقف کرده‌اند تا با همکاری گروه‌های متخصص از اداره صمت و نظام مهندسی، راهکار ایمن‌تری برای ادامه کار جستجو پیدا شود.

به دنبال حادثه ریزش کوه روز یکشنبه (۲۷خرداد ماه) در معدن شن ماسه شازند چهار کارگر به اسامی «محمد بوالحسنی»، «نصرت اله یارمحمدی»، «آیت رضایی» و «مجتبی رضایی» مفقود شدند که پیکر سه مفقودی هر چند با فاصله تاکنون پیدا شده است اما بعد از گذشت حدود ۲۴۸روز هنوز خبری از جسد «آیت رضایی» نیست.

منبع: etemadonline-707435

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو