hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزار تومان گران‌فروشی است

توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزار تومان گران‌فروشی است

توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزار تومان تخلف است.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور کشور گفت: با توجه به افزایش تولید و کاهش تقاضا، توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزارتومان گرانفروشی است.

 مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور کشور افزود: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان و مرغ گرم ۹۰ هزارتومان است. عرضه مرغ بالاتر از ۹۰ هزارتومان در خرده فروشی ها گرانفروشی است.

وی قیمت هرکیلو ران مرغ ۸۰ هزارتومان، سینه  ۱۸۰ هزارتومان و فیله مرغ ۲۲۰ هزارتومان اعلام کرد.

یوسف خانی با بیان اینکه قیمت مرغ تابع عرضه و تقاضاست، افزود: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان فروردین قیمت مرغ نوسانی نداشته باشد، اما در اردیبهشت ماه نرخ مصوب به زودی اعلام می شود.

دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور کشور گفت: با توجه به کاهش حداقل ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید مرغ، توزیع روزانه مرغ در سطح کشور به ۶ هزارتن رسیده است.

منبع: sharghdaily-992429

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو