hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > مسافران نوروزی به جای هواپیما با قطار سفر کردند؟

مسافران نوروزی به جای هواپیما با قطار سفر کردند؟

قائم مقام مدیر عامل شرکت راه‌آهن گفت: در ایام اجرای طرح سفرهای نوروزی از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴، یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر از طریق ناوگان ریلی در کشور جابه‌جا شده‌اند و این میزان در مقایسه با سال گذشته ۸ درصد رشد داشته است.

میرحسن موسوی دیزجی امروز؛ جمعه در گفت و گویی اظهار داشت: امسال ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر صندلی برای مسافران نوروزی ایجاد کردیم که نسبت به سال گذشته، ۸ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: در طول ایام پیک نوروزی، یک میلیون و ۸۴۵ هزار نفر مسافر را جابه‌جا کردیم که این آمار نیز نسبت به سال گذشته ۸ درصد رشد یافته است.

قائم مقام مدیر عامل شرکت راه‌آهن با اشاره به کاهش زمان تاخیر در حرکت قطارها گفت: با توجه به حضور ۲۴ ساعته ستاد در مناطق و در تهران و آماده‌سازی و تجهیز قطارها، در تاخیر حرکت از مبدا قطارهای مسافری حدود ۱۳ ثانیه به طور متوسط در هر قطار کاهش داشتیم که این رقم نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهشی بود.

موسوی دیزجی اضافه کرد: تاخیر حرکت از مبدا تا مقصد زیر ۲۸ دقیقه بود که این آمار نیز ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش نشان می‌دهد.

منبع: sharghdaily-992161

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو