hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > چندرسانه ای > ویدئو > ببینید؛ گاو‌هایی که جای چرا، حالا شنا می‌کنند!

ببینید؛ گاو‌هایی که جای چرا، حالا شنا می‌کنند!

در پی بارندگی‌های کم‌سابقه و طغیان رودخانه‌ای در بولیوی، سیلابی گسترده رخ داده که چراگاه‌ها را به دریاچه بدل کرده و جان بیش از ۲۰۰ هزار رأس دام را در معرض خطر قرار داده است.

در منطقه روستایی بنی (Beni) در بولیوی، دشت‌های وسیعی که زمانی محل چراگاه گاو‌ها بود، اکنون زیر آب رفته‌اند و دام‌ها و گاوچران‌ها برای رسیدن به تکه زمین‌های مرتفع، ناچار به شنا یا عبور از آب شده‌اند.

به گزارش فرارو، در نزدیکی مرز برزیل، بارندگی‌های بی‌سابقه در دهه‌های اخیر باعث جاری شدن سیلاب‌های شدیدی در بولیوی شده که نه‌تنها مزارع سویا و دامداری‌ها را غرق کرده، بلکه صادرات کشور را در معرض خطر قرار داده و قیمت مواد غذایی را بالا برده است.

گونتر آمتلر یکی از دامداران محلی، در حالی‌که مشغول نجات دام‌های خود از میان آب بود، به رویترز گفت: سیلی که الآن درگیرش هستیم، در این فصل سال بی‌سابقه و خیلی شدید است. سطح آب مدام بالا می‌آید و نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم چقدر بدتر خواهد شد.

بر اساس برآورد‌های محلی، حدود ۲۰۰ هزار رأس گاو – معادل دو درصد از کل دام کشور – در معرض خطرند و به دلیل آب‌گرفتگی و خستگی ناشی از سیلاب، جانشان تهدید می‌شود. منطقه بنی نه‌تنها گوشت گاو کل کشور را تأمین می‌کند بلکه به کشور‌هایی مانند چین هم صادرات دارد.

ترزا وارگاس، مالک دامداری، با نگرانی گفت: گاو‌های من در عذاب‌اند، حیوانات لاغر و ضعیف شده‌اند. تازه در این مناطق غرق‌آب، مار و جگوار هم زیاد شده.

کارشناسان می‌گویند تغییرات اقلیمی الگو‌های بارش را دگرگون کرده؛ باران‌ها با تأخیر می‌بارند و شدت‌شان بیشتر شده. رودخانه ماموره که از آمازون سرچشمه می‌گیرد و از بولیوی و برزیل می‌گذرد، از بستر خود طغیان کرده و همه‌چیز را در مسیرش زیر آب برده است.

در شهر‌هایی مانند پورتو آلماثن و پورتو بالیویان، خانواده‌ها خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و در پناهگاه‌های موقت کنار جاده پناه گرفته‌اند.

مایرا پرالتا با صدایی لرزان گفت: مجبور شدیم خانه‌هایمان را ترک کنیم... هر روز آب بیشتر بالا می‌آید.

در منطقه لوما کالاتایود، کشاورزی به‌نام خسوس مارتینس، به مزارع برنج، موز و مانیوک (کاساوا) اشاره کرد که همه زیر آب رفته‌اند. همسرش روی سکویی چوبی، به‌سختی آشپزی می‌کند در حالی‌که آب از همه طرف خانه را احاطه کرده است. خسوس با افسوس گفت: همه‌چیز زیر آبه...

منبع: faradeed-235998

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو