hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > «گسترش فضاهای فرهنگی، کلید ارتقای فرهنگ مطالعه»

تأکید نماینده مجلس بر حمایت از توسعه کتابخانه‌ها و ارتقای فضاهای فرهنگی استان گلستان؛

«گسترش فضاهای فرهنگی، کلید ارتقای فرهنگ مطالعه»

عبدالغفور امان‌زاده، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با عبدالحی میرزاعلی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان، ضمن تأکید بر لزوم توسعه و گسترش فضاهای فرهنگی، از حمایت جدی خود از پروژه‌های مرتبط با ارتقای کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه در استان خبر داد.

در دیداری صمیمی و سازنده، عبدالحی میرزاعلی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان، با عبدالغفور امان‌زاده، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، پیرامون توسعه فعالیت‌های کتابخانه‌ها و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی استان گفتگو کردند.
در این دیدار، میرزاعلی با ارائه گزارشی جامع از وضعیت فعلی کتابخانه‌های عمومی استان، بر ضرورت ایجاد فضاهای فرهنگی متنوع و مناسب برای ارتقای فرهنگ مطالعه و دسترسی آسان به منابع علمی و آموزشی تأکید کرد. وی افزود: «کتابخانه‌ها تنها مراکز امانت کتاب نیستند، بلکه باید به فضایی پویا برای فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند. ما می‌توانیم با همکاری‌های بیشتر و هدفمند، کتابخانه‌ها را به کانون‌هایی تبدیل کنیم که به ارتقای آگاهی عمومی و تقویت مهارت‌های زندگی کمک کنند.»
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گلستان همچنین به طرح‌های در حال اجرای نهاد کتابخانه‌ها در راستای تقویت خدمات دیجیتال و الکترونیکی به مردم اشاره کرد و از نماینده مجلس خواست تا در حمایت از افزایش بودجه و تخصیص منابع برای این طرح‌ها، همراهی و مساعدت نماید.
عبدالغفور امان‌زاده، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا، ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر نهاد کتابخانه‌های عمومی در استان، بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها و ارتقای سطح خدمات آن‌ها تأکید کرد. وی گفت: «کتابخانه‌ها باید به‌عنوان قلب تپنده جامعه فرهنگی استان، زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری بهتر و بیشتر از منابع علمی و فرهنگی را فراهم کنند. نمایندگان مجلس به‌طور جدی از این دست پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای حمایت می‌کنند.»
وی همچنین به اهمیت افزایش همکاری بین نهادهای فرهنگی و آموزشی اشاره کرد و افزود: «به‌عنوان نمایندگان مردم در مجلس، باید توجه ویژه‌ای به گسترش فضاهای فرهنگی در شهرستان‌ها و مناطق کمتر توسعه‌یافته داشته باشیم. توسعه کتابخانه‌ها می‌تواند نقشی کلیدی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه ایفا کند.»
در این دیدار، طرفین همچنین بر لزوم توجه به نیازهای کتابخانه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند کتابخانه‌های کودک و نوجوان، کتابخانه‌های دانشگاهی و تحقیقاتی و همچنین تجهیز کتابخانه‌ها به فناوری‌های نوین تأکید کردند. توافقات اولیه برای آغاز همکاری‌های مشترک در این حوزه‌ها صورت گرفت.
در پایان این جلسه، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گلستان از حمایت‌های نماینده مردم گرگان و آق‌قلا قدردانی کرد و با اشاره به اولویت‌های توسعه‌ای آینده، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های مستمر و مؤثری در زمینه بهبود شرایط کتابخانه‌ها و ارتقای فرهنگ مطالعه در استان صورت گیرد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو