hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > «گندوز» بهترین دروازه بان خارجی لیگ برتر شد

«گندوز» بهترین دروازه بان خارجی لیگ برتر شد

دروازه بان الجزایری تیم فوتبال پرسپولیس پس از ثبت کلین شیت در هفته بیست و پنجم توانست به تنهایی به عنوان بهترین گلر خارجی لیگ برتر شناخته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و پنجم لیگ برتر روز گذشته (شنبه ۱۶ فروردین) و در ورزشگاه آزادی تهران از تیم استقلال خوزستان میزبانی کرد که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت. در دقایق ابتدایی این بازی بازیکنان استقلال دو بار به سمت دروازه پرسپولیس حمله کردند که واکنش‌های گندوز پرسپولیس را در بازی نگه داشت تا سرخ‌ها گل زود هنگام دریافت نکنند. گندوز که پس از عملکرد ضعیفش در دیدار مقابل شمس آذر که سه گل دریافت کرد مورد انتقاد هواداران این تیم قرار گرفته بود روز گذشته توانست یازدهمین کلین شیت خود در فصل جاری لیگ برتر را به ثبت برساند.

گندوز و اتکیر یوسوپوف (دروازه بان ازبکستانی فولاد خوزستان) دو دروازه بان ملی پوش خارجی شاغل در لیگ برتر ایران هستند که در ثبت کلین شیت با هم رقابت دارند که با گندوز با بسته نگه داشتن دروازه خود در هفته بیست و پنجم به تنهایی به عنوان بهترین دروازه بان خارجی لیگ برتر در فصل بیست و چهارم تا پایان هفته بیست و پنجم شناخته شد.

پس از گندوز، یوسوپوف با ۱۰ و ادسون ماردن (دروازه بان چادرملو) و لوان پولی (دروازه بان نساجی) هرکدام با ۹ کلین شیت در رده‌های بعدی برترین گلرهای خارجی فصل جاری لیگ برتر قرار دارند.

منبع: mehrnews-6426268

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو