hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > دستور ویژه دادستان برای شناسایی عاملان حمله پاکبان بهبهانی

دستور ویژه دادستان برای شناسایی عاملان حمله پاکبان بهبهانی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهبهان، از صدور دستور ویژه برای شناسایی و دستگیری ۳ سرنشین موتور‌سیکلتی که در اقدامی غیراخلاقی و بدون دلیل به یک پاکبان شهرداری در بهبهان حمله کردند، خبر داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ محمد ضیائی اظهار داشت: متأسفانه اخیراً حادثه‌ای در خیابان شهیدان کشتکاران بهبهان رخ داده است که ۳ سرنشین موتور‌سیکلتی بی‌دلیل به پاکبان زحمتکش شهرداری بهبهان حمله کرده‌اند. این اقدام موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی شده است.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از این ماجرا، دستور ویژه‌ای به نیرو‌های انتظامی جهت شناسایی و دستگیری مرتکبان این اقدام ناشایست صادر شد و تمام تلاش‌ها در حال انجام است تا این افراد به‌سرعت شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شوند.

ضیائی ضمن قدردانی از زحمات پاکبانان و کارگران شهرداری که در راستای زیبایی و نظافت شهر فعالیت می‌کنند، تأکید کرد: این‌گونه رفتار‌های ناشایست در چارچوب قانون به‌شدت برخورد خواهد شد و دستگاه قضایی با جدیت از حقوق شهروندان، به‌ویژه اقشار زحمتکش و آسیب‌پذیر، حمایت می‌کند.

 

منبع: sharghdaily-989543

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو