hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > پیش بینی هوای خراسان شمالی و بجنورد؛ دوشنبه ۱۱ فروردین

پیش بینی هوای خراسان شمالی و بجنورد؛ دوشنبه ۱۱ فروردین

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی گفت: آسمان استان فردا دوشنبه( ۱۱ فروردین ماه) به تدریج شاهد افزایش ابر خواهد بود و در پاره ای از مناطق مرکزی احتمال رگبار باران و رعد و برق پیش بینی شده است.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ انسیه رحمتی اظهارکرد: روز سه شنبه شاهد وزش باد شدید همراه با گرد و خاک محلی خواهیم بود و در مناطق شمالی و نیمه شرقی استان بارش رگباری باران پیش بینی شده است.

وی افزود: سه شنبه در پاره ای از مناطق رعد و برق به ویژه برای شمال بجنورد، شرق راز و جرگلان، شمال شیروان، فاروج و مناطقی از شهرستان های اسفراین، بام و صفی آباد پیش بینی شده است.

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی ادامه داد: روند افزایس نسبی دمای هوا تا صبح چهارشنبه(۱۳ فروردین ماه) و کاهش دمای کمینه چهارشنبه پیش بینی کارشناسان هواشناسی استان است.

وی یادآور شد: ۲۴ ساعت گذشته کمینه دمای هوای بجنورد مرکز استان چهار درجه سانتیگراد و بیشینه آن ۲۱ درجه سانتیگراد بود.

رحمتی تصریح کرد: کوسه این مدت با مثبت ۲ درجه سانتیگراد خنک ترین و ایستگاه مانه با ۲۵ درجه سانتیگراد گرمترین منطقه خراسان شمالی گزارش شده است.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.


 

منبع: sharghdaily-989084

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو