درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 426013 | 10 فروردین 1404 ساعت 03:55

رئال مادرید به سختی در خانه پیروز شد

تیم فوتبال رئال مادرید در هفته بیست و نهم لالیگا به سختی از سد تیم لگانس عبور کرد.
رئال مادرید به سختی در خانه پیروز شد


به گزارش خبرگزاری مهر، در چارچوب هفته بیست و نهم، تیم‌های رئال مادرید و لگانس شنبه شب به مصاف هم رفتند.

رئال مادرید در این دیدار جذاب و پرگل موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ لگانس را شکست دهد تا همچنان سایه به سایه بارسای صدرنشین حرکت کند.

در این دیدار ابتدا کیلیان امباپه در دقیقه ۳۲ و از روی نقطه پنالتی رئال را پیش انداخت، اما لگانس در دقایق ۳۳ و ۴۱ توسط دیگو گارسیا کامپوس و دنی رابا، دروازه رئال را باز کرد و ۲ بر یک جلو افتاد. نیمه اول در کمال ناباوری هواداران رئال در سانتیاگو برنابئو با شکست ۲ بر یک مقابل لگانس به پایان رسید.

در نیمه دوم اما رئال توانست ابتدا توسط جود بلینگام در دقیقه ۴۷ گل مساوی را وارد دروازه لگانس کند تا نتیجه ۲ - ۲ مساوی شود. در ادامه امباپه توانست در دقیقه ۷۶ با باز کردن دروازه لگانس دبل کند تا رئال مادرید در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی برسد.

منبع: mehrnews-6421075



عکس خوانده نمی‌شود