hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > عرضه میوه‌های نوبرانه با تخفیف در میادین

عرضه میوه‌های نوبرانه با تخفیف در میادین

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با رد هر گونه ادعایی مبنی بر عدم میوه‌های نوبرانه در میادین تره بار شهرداری بخاطر قیمت بالا، گفت: نوبرانه ها همزمان با فصل بهار و ورود با بازار در غرف میادین هم عرضه می‌شوند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق،تصور عامه مردم این است که میوه‌های نوبرانه در میادین تره‌بار شهرداری عرضه نمی‌شود و تنها زمانی که این میوه‌ها به فصل فراوانی رسیدند وارد غرف میادین تره‌بار شهرداری شده و فروخته می‌شوند.

مهدی بختیاری زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سیاست سازمان میادین عرضه انواع محصولات کشاورزی با قیمت مناسب‌تر نسبت به بازار آزاد است و میوه‌های نوبرانه نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

وی افزود: سال گذشته چاقاله بادام در سطح شهر با قیمت‌های بالایی تا حدود ۲ میلیون تومان در هر کیلوگرم عرضه شد، در حالیکه در میادین میوه و تره‌بار با قیمت به‌مراتب پایین‌تری در دسترس شهروندان قرار گرفت، امسال نیز از این نوع میوه‌ها از این قائده مسثنی نیستند.

وی؛ اختلاف قیمت میان بازار آزاد و میادین تره‌بار را ناشی از حذف واسطه‌ها و خرید مستقیم از کشاورزان دانست و افزود، این رویه در مورد همه محصولات از جمله میوه‌های نوبرانه رعایت می‌شود.

بختیاری زاده ادامه داد: شهروندان می‌توانند برای خرید انواع میوه‌ها از جمله محصولات نوبرانه به میادین مراجعه و با قیمتی عادلانه‌تر نسبت به سطح شهر این محصولات را تهیه کنند.​

منبع: sharghdaily-988281

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو