درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 1 اسفند 1404

کد: 424217 | 04 فروردین 1404 ساعت 11:38

پیش‌بینی هوای بوشهر؛ سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با تداوم وزش باد شدید شمال غربی تا ابتدای روز چهارشنبه سواحل و فراساحل استان متلاطم خواهد بود.
پیش‌بینی هوای بوشهر؛ سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴


به گزارش گروه رسانه ای شرق،طلیعه محمدی اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، با تداوم وزش باد شدید شمال غربی تا ابتدای روز چهارشنبه سواحل و فراساحل استان متلاطم خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از روز چهارشنبه تا روز جمعه وضعیت جوی و دریایی نسبتاً آرامی برای استان پیش‌بینی می‌شود و غبار محلی و در برخی مناطق مه رقیق صبحگاهی از پدیده‌های مورد انتظار در این مدت است.

وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده غالباً صاف، همراه با غبار محلی و وزش باد پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی، با سرعت ۱۶ تا ۴۴ گاهی تا ۵۰ کیلومتر در ساعت و در سواحل جنوبی گاهی تا ۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: ارتفاع موج دریا ۱۲۰ تا ۱۸۰ و در برخی ساعات تا ۲۴۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.

 

منبع: sharghdaily-987832



عکس خوانده نمی‌شود