درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 23 آذر 1404

کد: 424043 | 03 فروردین 1404 ساعت 18:47

خبر خوش در خصوص وضعیت بازیکن سابق پرسپولیس

مدیر تیم ذوب آهن از بهبود وضعیت حمیدرضا طاهرخانی خبر داد.
خبر خوش در خصوص وضعیت بازیکن سابق پرسپولیس


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حمیدرضا علی‌بابایی، مدیر تیم فوتبال ذوب‌آهن، از بهبود وضعیت حمیدرضا طاهرخانی، بازیکن این تیم پس از حادثه تلخی که در روزهای پایانی سال اتفاق افتاد خبر داد و توضیحاتی درباه شرایط این بازیکن داد.

او گفت: “وضعیت طاهرخانی پس از تزریق داروی جدیدی که پزشکان تجویز کرده بودند، به طرز قابل توجهی بهتر شده است و او روز گذشته از بیمارستان مرخص و به خانه منتقل شد، طاهرخانی باید همچنان تحت نظر پزشکان باشد و فعالیت‌هایش محدود و کنترل شده خواهد بود.

مدیر تیم فوتبال ذوب‌آهن با ابراز قدردانی از کادر درمان گفت: “از مدیریت، پزشکان، پرستاران و پرسنل بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان، تشکر ویژه‌ای دارم، آنها در این مدت به‌طور جدی کنار حمیدرضا و باشگاه ذوب‌آهن بودند و تمام تلاش خود را کردند تا روند بهبودی هر چه سریع‌تر پیش برود.”

او در پایان گفت: “در این مدت محمد ربیعی به‌طور مداوم پیگیر وضعیت آقای طاهرخانی بودند و بهبود این بازیکن به دغدغه اصلی مدیریت و کادر فنی تبدیل شده بود. خدا را شکر که هم‌اکنون وضعیت او رو به بهبودی است.”


۲۵۸ ۲۵۸

منبع: khabaronline-2041127



عکس خوانده نمی‌شود