hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > چهارشنبه‌سوری سنت زشت و غلطی است / باید به ترامپ فهماند که اسرائیل باید نابود شود

چهارشنبه‌سوری سنت زشت و غلطی است / باید به ترامپ فهماند که اسرائیل باید نابود شود

امام جمعه قم اظهار کرد که چهارشنبه‌سوری سنت زشت و غلطی است.
بیشتر بخوانید

امام جمعه قم گفت: باید به رییس جمهور آمریکا فهماند که اسراییل ماندنی نیست و باید محو و نابود شود.

به گزارش مهر، آیت الله سید محمد سعیدی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم که در مصلای قدس این شهر برگزار شد گفت: امسال بهار معنویت با بهار طبیعت مقارن شده است و ما به دنبال احسن حال هستیم.

امام جمعه قم گفت: ماه مبارک رمضان و سال نو هر دو زمینه ساز فراهم شدن احسن الحال برای انسان هستند که البته این امر نیازمند ایمان واقعی است.

آیت الله سعیدی با تسلیت شهادت امام علی علیه السلام افزود: ایشان در نهج البلاغه به اوصاف گروهی از قوم زمان خود می‌پردازد که مردم به اختلاف و پراکندگی در پیش گرفتند و بر غیر خدا تکیه کردند و از وسیله‌ای که مأمور به محبت و مودت اهل بیت علیهم السلام بودند دوری گزیدند.

خطیب جمعه قم بیان کرد: جامعه‌ای که دچار این انحراف و وارونگی شود هیچ تغییر و اصلاحی در آن شکل نمی‌گیرد.

وی افزود: امام علی علیه السلام به تقوای الهی و نظم در امور سفارش کرده و که رعایت این موارد در زندگی شخصی و اجتماعی برای همگان مؤثر و اثر بخش خواهد بود.

آیت الله سعیدی گفت: در عصر غیبت امام زمان (عج) نیز، اگر کسی اطاعت از ولی فقیه خود را کنار بگذارد و به آمریکا و غرب پیمان شکن تکیه کند، جز زبونی و ذلت به جایی نخواهد رسید.

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) در بخش دیگری از خطبه‌های خود گفت: با شروع تعطیلات نوروزی، پویش نه به تصادف به دنبال آن است که فرهنگ رانندگی ایمن را در جامعه نهادینه کند.

وی گفت: مسئولان از طرفی خطر کاهش جمعیت را مطرح می‌کنند و از سویی دیگر تصادفات رانندگی سبب کاهش جمعیت و آسیب‌های دیگر خواهد شد، که نیاز است مسئولان به این امر توجه لازم داشته باشند.

امام جمعه قم بیان کرد: در ایام سنت زشت و غلط چهارشنبه سوری، تلفات و خسارات زیادی را شاهد بودیم.

وی با اشاره به راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: امام راحل پایه گذار این سنت حسنه سیاسی و دینی بوده که اکنون به یک حرکت جهانی تبدیل شده است و موجب ایجاد مرحله‌ای جدید از همبستگی ملت‌ها با مردم فلسطین شده است که این راهپیمایی خشم دشمنان را علیه ایران اسلامی بر انگیخته است و به همین دلیل واجب کفایی است.

آیت الله سعیدی تصریح کرد: باید به رئیس جمهور آمریکا فهماند که اسرائیل ماندنی نیست و باید محو و نابود شود.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص سال جدید افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند آمریکایی‌ها بدانند که اگر اقدامی علیه ملت ایران انجام دهند سیلی سختی خواهند خورد.

خطیب جمعه قم گفت: رهبر معظم انقلاب شعار سرمایه گذاری برای تولید را انتخاب کردند و امید است این شعار امسال محقق شود که این امر در بهبود رونق تولید و شکوفایی اقتصاد دارد.

منبع: etemadonline-705134

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو