hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > دوستی دیرینه ظریف با سعید امامی؛ هر از چندگاهی به ملاقات فرزندان او می‌روم

دوستی دیرینه ظریف با سعید امامی؛ هر از چندگاهی به ملاقات فرزندان او می‌روم

محمدجواد ظریف از دوستی دیرینه خود با سعید امامی گفت.

محمدجواد ظریف گفت: همسر سعید امامی از دوستان او در آمریکا و از همکاران همسرش در بخش بین‌الملل بود. وی همچنان ارتباط خود را با همسر و فرزندان سعید امامی حفظ کرده و هر از چند گاهی به ملاقات آنها می‌رود.

به گزارش خبرآنلاین، محمدجواد ظریف از ارتباط دیرینه خود با سعید امامی سخن گفت و بیان کرد که با وجود رفاقت دیرینه، از نظر فکری اختلاف نظر زیادی داشتند. او توضیح داد که در انجمن اسلامی آمریکا، سیاست‌زدگی چندانی وجود نداشت و اعضا با نگرش‌های مختلف در کنار هم فعالیت می‌کردند.

وی همچنین گفت که همسر سعید امامی از دوستان او در آمریکا و از همکاران همسرش در بخش بین‌الملل بود. ظریف همچنان ارتباط خود را با همسر و فرزندان سعید امامی حفظ کرده و هر از چند گاهی به ملاقات آن‌ها می‌رود.

منبع: etemadonline-704979

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو