hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > هشدار جدی مقتدی صدر نسبت به رسیدن اسرائیل به مرزهای عراق

هشدار جدی مقتدی صدر نسبت به رسیدن اسرائیل به مرزهای عراق

مقتدی صدر نسبت به رسیدن اسرائیل به مرزهای عراق هشدار داد.

رهبر جریان صدر عراق با بیان اینکه اوضاع کنونی باعث فروش مجدد فلسطین خواهد شد، نسبت به رسیدن رژیم صهیونیستی به مرزهای عراق هشدار داد.

به گزارش ایسنا، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما می‌دانستیم و هشدار می‌دادیم که وضعیت در غزه و حتی جاهای دیگر چه خواهد شد، چراکه وجود دشمن صهیونیستی در منطقه عواقب بدی خواهد داشت.

وی افزود: این همان دشمنی است که مجدداً غیرنظامیان را با حمایت تروریستی و وقیحانه آمریکا، مورد بمباران قرار می‌دهد. بسیاری به سکوت و نظاره‌گر بودن شهادت‌ها در غزه بسنده کرده‌اند در حالی که کودکان و زنان غزه با موشک‌های تروریسم صهیونیستی آمریکایی یا بر اثر گرسنگی و تشنگی به دلیل محاصره بین المللی کامل که بدون هیچ بازدارنده انسانی و قانونی انجام می‌شود، جان می‌دهند.

مقتدی صدر خاطرنشان کرد: اوضاع کنونی باعث فروش مجدد فلسطین خواهد شد تا صهیونیزم به اراضی اسلامی و عربی به آسانی هرچه تمام‌تر و با کمک از این طرف و آن طرف امتداد یابد تا اسرائیل به مرزهای عراق برسد.

منبع: etemadonline-704973

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو