به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ براساس اعلام ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی نرخ بلیت شناور برای حمل خودرو از بندر چارک به کیش 2 میلیون و 650 هزار تومان و از مسیر کیش به چارک یک میلیون و 850 هزار تومان تعیین شده است.
نرخ بلیت شناور برای حمل خودرو از مسیر بندر آفتاب به کیش 2 میلیون و 277 هزار و 900 تومان و از کیش به بندر آفتاب، یک میلیون و 722 هزار و 100 تومان است.
براساس اعلام ستاد سفرهای نوروزی کیش، نرخ بلیت شناورهای مسافری کلاس A ویژه از بندر چارک به کیش و کیش به چارک برای هر نفر چهارصد و هشتاد و پنج هزار تومان است.
نرخ بلیت شناورهای مسافری در کلاس A از بندر چارک به کیش برای هر نفر 331 هزار تومان و درمسیر بالعکس نیز برای هر نفر 331 هزار تومان است.
بلیت شناورهای کلاس B نیز برای هر نفر از بندر چارک به کیش 315 هزار تومان و در مسیر کیش به چارک نیز 315 هزار تومان اعلام شده است.
منبع: sharghdaily-986051