hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > آخرین قیمت سکه؛ دوشنبه ۲۷ اسفند/ سکه در آستانه ۹۰ میلیون تومانی شدن

آخرین قیمت سکه؛ دوشنبه ۲۷ اسفند/ سکه در آستانه ۹۰ میلیون تومانی شدن

سکه امروز در بازار تهران در آستانه قیمت ۹۰ میلیون تومان قرار گرفت.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ در پایان معاملات امروز ۲۷ اسفند۱۴۰۳ بازار سکه همچنان با جهش نرخ همراه است و در آستانه ورود به کانال جدید قیمت قرار گرفت.

هر قطعه سکه امامی در پایان معاملات امروز تهران به نرخ ۸۹ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسید و نسبت به قیمت صبح حدود دو میلیون تومان با جهش قیمت رو به رو شد.

بهای هر قطعه سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز تهران به رقم ۸۱ میلیون و۴۹۰ رسید و حدود یک میلیون تومان نسبت به نرخ صبح افزایش قیمت داشته است.

بهای هر نیم سکه بهار آزادی به قیمت ۵۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید و حدود ۵۰۰ هزار تومان با رشد قیمت مواجه شد.

بهای هر قطعه ربع سکه بهار آزادی در بازار امروز تهران به ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و نسبت به نرخ صبح حدود ۵۰۰ هزار تومان جهش قیمت را تجربه کرد.

سکه گرمی در پایان معاملات امروز به رقم ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می شود.

 

منبع: sharghdaily-986052

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو