hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > اگر رونالدو نامزد شود، رئیس جمهور خواهد شد

اگر رونالدو نامزد شود، رئیس جمهور خواهد شد

مورتن هیولمند، کاپیتان اسپورتینگ، از میزان محبوبیت کریستیانو رونالدو در پرتغال شگفت‌زده شده است.

به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین؛ یولمن به‌عنوان کاپیتان اسپورتینگ که یکی از بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی دانمارک برای بازی مقابل پرتغال در مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا است، در آستانه این بازی حساس در گفتگو با شبکه دو تلوزیون این کشور بر اهمیت رونالدو به‌عنوان بزرگ‌ترین چهره در دنیای فوتبال برای اسپورتینگ تاکید کرد.

به گزارش ورزش سه، این هافبک دانمارکی گفت: «اسپورتینگ خیلی مفتخر است که کریستیانو رونالدو نماینده این باشگاه بوده است. اما او فقط در اینجا تعیین کننده نیست، او در سرتاسر کشور تفاوت ایجاد می‌کند، خیلی بیشتر از آنچه که من انتظار داشتم. اگر او نامزد ریاست‌جمهوری می‌شد، برنده می‌شد.

وقتی قرعه‌کشی را دیدم خیلی خوشحال شدم. و این احساس حتی زمانی بهتر شد که متوجه شدم بازی برگشت را در آلوالاده خواهیم داشت. استفاده از رختکن تیم مهمان برای اولین بار برای من اتفاقی بسیار ویژه خواهد بود.»

او  درباره علاقه دیوانه‌وار مردم پرتغال به فوتبال اضافه کرد:«من از ایتالیا آمدم (سه فصل در لچه)، جایی که مردم هم دیوانه فوتبال هستند. اینجا در همان سطح هستند و شاید کمی در نحوه تجربه این احساس خشن‌تر هم هستند.»

یولمن در پاسخ به سوالی درباره سبک بازی و کارت‌های زیادی که می‌گیرد اظهار داشت: «فکر می‌کنم بله. فکر می‌کنم کارت‌های زرد احمقانه زیادی می‌گیرم. من خیلی خیلی عصبی هستم و به این خیلی افتخار می‌کنم، چون این برای شخصیت من و سبک بازی‌ام مهم است. هنوز در حال کار بر روی کنترل آن هستم و فکر می‌کنم خیلی خوب شدم چون می‌دانم که نقش برجسته‌ای در تیمی که بازی می‌کنم دارم. اما هنوز می‌توانم خیلی چیزها یاد بگیرم و آن را بهتر کنترل کنم.»

۲۵۸ ۲۵۸

منبع: khabaronline-2039025

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو