hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > تولید ایرپاد در هند به جای چین

تولید ایرپاد در هند به جای چین

اپل گام دیگری برای تنوع‌دادن به زنجیره‌ی تأمین خود برداشت و در همین‌ راستا به‌زودی تولید ایرپاد را در هند آغاز خواهد کرد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ شرکت فاکسکان که محصولات اپل را مونتاژ می‌کند، از آوریل (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) مونتاژ ایرپاد را در کارخانه‌ی خود در شهر حیدرآباد هند آغاز خواهد کرد.

هنوز نمی‌دانیم کدام مدل‌های هدفون اپل در هند تولید خواهند شد، اما همه‌ی واحدهای تولیدشده برای صادرات به بازارهای بین‌المللی در نظر گرفته شده‌اند. فاکسکان در سال ۲۰۲۳ پذیرفت که مونتاژ ایرپاد را در هند آغاز کند و اکنون برای شروع تولید آماده است.

تولید ایرپاد در هند بخشی از استراتژی اپل برای تنوع‌بخشیدن به زنجیره‌ی تأمین این شرکت محسوب می‌شود. اپل و شرکای مونتاژکننده‌ی آن در سال‌های اخیر و به‌تدریج تولید برخی از محصولات خود از جمله تعدادی از مدل‌های گوشی آیفون و مک را به کشورهایی مانند هند و ویتنام منتقل کرده‌اند.

باید اشاره کنیم چین و تایوان همچنان نقشی کلیدی در فرایند تولید محصولات اپل ایفا می‌کنند و این کشورها سهم عمده‌ای از زنجیره‌ی تأمین غول فناوری اهل کوپرتینو را در اختیار دارند.

 

 

منبع: sharghdaily-985978

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو