hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ممنوعیت مصرف مازوت در اصفهان

ممنوعیت مصرف مازوت در اصفهان

استاندار اصفهان اعلام کرد: در سفر وزیر نیرو به اصفهان مقرر شد که به هیچ عنوان در اصفهان از مازوت استفاده نشود و با اضافه‌شدن تعدادی نیروگاه این امر به انجام می‌رسد.

 

استاندار اصفهان از ممنوعیت مصرف مازوت در اصفهان در پی سفر وزیر نیرو به این استان خبر داد.

به گزارش شرق؛ مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان امروز یکشنبه در جلسه قرارگاه کاهش آلودگی هوا استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح بهسازی واحدهای تولید آجر در اصفهان اظهار کرد: این طرح که در دهه هشتاد تهیه شده و پس از سال‌ها تأخیر، امروزه با همت همه بخش‌های مربوطه به نتیجه رسیده است‌؛ این کار جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به مصرف مازوت در اصفهان عنوان کرد: در سفر وزیر نیرو به اصفهان، مصرف مازوت مورد بررسی قرار گرفت و آثار آن بر اصفهان توسط وزیر دیده شد.

جمالی نژاد افزود: وزیر نیرو طی این سفر دستور داد که از مصرف مازوت در نیروگاه شهید منتظری اصفهان جلوگیری شود و به دنبال آن میزان خوبی از گاز نیز برای اصفهان به تصویب رسید.

استاندار اصفهان ادامه داد: مقرر شد که به هیچ عنوان در اصفهان از مازوت استفاده نشود و با اضافه شدن تعدادی نیروگاه، این امر به انجام می‌رسد.

وی تأکید کرد: اداره کل محیط‌زیست باید فرآیند پلمب واحدهای مصرف مازوت در نیروگاه را مورد پیگیری قرار دهد.

منبع: فارس

منبع: etemadonline-704575

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو