hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > خرید میوه شب عید سخت شد

خرید میوه شب عید سخت شد

درحالی هر کیلوگرم پرتقال تنظیم بازاری ۴۲ هزار تومان و سیب ۵۳ هزار تومان در تهران قیمت خورده است که این محصولات قبل از توزیع میوه های تنظیم بازاری، با قیمت هایی پایین تری به فروش می رسید.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ میوه‌های تنظیم بازاری در سال جاری به شکلی قیمت خودره که بالاتر از نرخ های موجود در بازار است که تعجب مصرف کنندگان را به همراه داشت.

قیمت هر کیلوگرم پرتقال تنظیم بازار ۴۲ هزار تومان و سیب ۵۳ هزار تومان در تهران قیمت خورده است که در سایر شهرستان ها نیز با قیمت های نزدیک به تهران عرضه می شود، این درحالی است که قیمت هر کیلوگرم پرتقال  در هفته های قبل از آغاز توزیع میوه های تنظیم بازاری در میدان میوه و تره بار، انواع پرتقال تامسون شمال کیلویی ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۳۹ هزار تومان، انواع پرتقال تو سرخ کیلویی ۳۴ هزار تومان تا ۳۵ هزار تومان ، سیب زرد لبنان کیلویی ۴۸ هزار تومان تا ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان، سیب قرمز لبنان کیلویی ۴۶ هزار تومان تومان به فروش می‌رسید.

قیمت هر کیلوگرم خرمای تنظیم بازاری نیز از ابتدای ماه رمضان با قیمت مصوب ۱۴۸ هزار تومان در حال توزیع است اما مشاهدات میدانی نشان می دهد که کیفیت خرما که به اسم تنظیم بازاری فروخته می شود کیفیت پایین تری در مقایسه با محصولات غیر تنظیم بازاری دارد.

بر اساس مشاهدات میدانی، خرمای غیر تنظیم بازاری با قیمت های ۱۵۵ تا ۱۶۰ هزار تومان به فروش می رسد که کیفیت بالاتری در مقایسه با محصولات تنظیم بازار دارد.

در سال‌های گذشته نیز در مقطعی شاهد گران فروشی میوه‌های تنظیم بازاری بودیم که این امر با ورود دستگاه‌های نظارتی و برخورد با تخلفات صورت گرفته پایان یافت.

منبع: sharghdaily-985182

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو