hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > کشته‌شدگان تصادف در ایران ۷ برابر اروپا

کشته‌شدگان تصادف در ایران ۷ برابر اروپا

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: شاخص کشته‌های رانندگی در ایران، دست‌کم هفت برابر کشورهای اروپایی است و معتقدیم بهره‌گیری از تکنیک‌های خودآگاهی می‌تواند تا ۳۰ درصد به کاهش تلفات کمک کند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، مهران قربانی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به راه‌افتادن پویش "نه به تصادف" با شعار "شیش دونگ برانیم" در سازمان راهداری افزود: ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد اگر این پویش به صورت ملی اجرا شود به طور قطع می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد در کاهش تلفات رانندگی موثر باشد.
وی بیان داشت: به طور قطع با مشارکت رسانه ملی و سایر رسانه‌ها می‌توانیم از عدد ۲۰ درصد عبور کنیم.
قربانی با اشاره به برخی گزارش‌های سازمان ملل متحد در این زمینه، خاطرنشان کرد: شاخص کشته‌های رانندگی در کشورهای اروپایی و پیشرفته به دو تا سه نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است، در حالی که در دهه ۸۰ میلادی این شاخص مشابه وضعیت امروز ایران بود که ۲۱ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است.
وی تاکید کرد: برای بهبود ایمنی باید روی مدیریت ایمنی راه، راه ایمن، خودروی ایمن، سیستم امداد و نجات قوی و موثر و کاربران ایمن‌تر کار کنیم.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: پویش‌های ایمنی به شرط بسیج عمومی مردم و مسئولان می‌تواند تحول ساز باشد.
وی اضافه کرد: معتقدیم در یک دوره سه تا پنج ساله با آموزش تکنیک‌هایی نرم‌افزاری فارغ از وضعیت راه‌ها، خودروها و سیستم امداد و نجات، می‌توانیم ۳۰ درصد از تلفات جاده‌ای بکاهیم و همین تغییر نگرش می‌تواند نقطه شروعی بر کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای باشد.

منبع: sharghdaily-983640

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو