درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 418806 | 22 اسفند 1403 ساعت 13:27

پرسپولیس با یک غایب مقابل ملوان

میلاد سرلک به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل ملوان هم تیمش را همراهی نخواهد کرد.
پرسپولیس با یک غایب مقابل ملوان


به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، میلاد سرلک که به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل چادرملو حضور نداشت تا کارتال بدون هافبک دفاعی تیمش را به زمین بفرستد، برای بازی با ملوان هم در دسترس کادرفنی قرمزها نخواهد بود تا امکان حضور در ترکیب تیم سابق خود را از دست بدهد.

باشگاه پرسپولیس نوشت: فرید زرینه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پزشکی میلاد سرلک گفت: این بازیکن به کسالت ویروسی مبتلا بود که این مسئله برطرف شد، ولی از سوی دیگر در جریان یک ضرب‌خوردگی از ناحیه مورد نظر دچار التهاب شده بود که برای جلوگیری از ایجاد آسیب‌دیدگی جدی، برنامه اختصاصی برای وی تدارک دیده شد تا در سریع‌ترین زمان ممکن با آمادگی در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.

جالب اینکه میلاد سرلک فصل گذشته که به ملوان پیوست، چندین بازی را از دست داد و حالا در ترکیب تیم پرسپولیس هم بار دیگر دچار مصدومیت شده تا در آخرین بازی امسال پرسپولیس هم حضور نداشته باشد و جای خود را به سروش رفیعی و محمد خدابنده‌لو بدهد.

251256

منبع: khabaronline-2036906



عکس خوانده نمی‌شود