hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > تندروها؛ دست به ماشه/ کلیدار تجمعات سازمان یافته اخیر کیست؟!

تندروها؛ دست به ماشه/ کلیدار تجمعات سازمان یافته اخیر کیست؟!

تجمعات سازمان یافته به دستور چه کسی؟! یا با حمایت مالی کدام ارگان و نهاد برپا می شوند؟!… مسوول تحریک احساسات بخشی از قشر مذهبی کشور کیست؟ اینکه این افراد توسط جریان رادیکال جبهه اصولگرایی هدایت می‌شوند امر واضحی است اما زمان بروز بحران ناشی از دو قطبی سازی و قرار دادن مردم رو به روی یکدیگر هم آیا این جریان اقلیت پرسروصدا این جماعت به ظاهر معترض را به گردن خواهند‌گرفت یا مانند دی ۹۶ در سایه خواهند رفت؟

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ وحیده کریمی- در  یک اتوبوس‌ دعای توسل پخش میشود؛ در دیگری دعای زیارت عاشور و در یکی دیگر هم صدای کودکی شنیده میشود که به جای مدرسه در اتوبوس شعار میدهد و زنان حاضر هم از او تبعیت میکنند. همگی عازم تهران هستند برای صف کشی مقابل مجلس و پاستور و… بخشی هم پلاکارد بدست مقابل بیوت علما میروند و تجمع مقابل دفتر ایت الله جوادی آملی هم از همین لشگرکشی‌های خیابانی است.‌اما این برنامه های سازمان یافته  به دستور  چه کسی؟! یا با حمایت مالی کدام ارگان و نهاد برپا می شوند؟!… پاسخ نامشخص نیست زیرا اینکه این افراد توسط جریان رادیکال جبهه اصولگرایی هدایت می‌شوند امر واضحی است اما زمان بروز بحران ناشی از دو قطبی سازی و قرار دادن مردم  رو به روی یکدیگر هم  آیا این جریان اقلیت پرسروصدا این جماعت به ظاهر معترض را به گردن خواهند‌گرفت یا نه؛ مشخص نیست؛ مانند زمانیکه آتش اعتراضات دی ۹۶ در مشهد کلید خورد و کشور را غرق تنش و اعتراضات گسترده کرد اما چهره‌های شاخصی که در مشهد محرک مردم بودند به سایه رفتند و  این مردم عاصی از فقر و معضلات اقتصادی بودند که تاوان تندروی‌های ان روز که ریشه نه در اقتصاد که ریشه در تصفیه حساب سیاسی رادیکال‌ها با روحانی بود؛ را دادند.

امروز هم همان سناریو کلید خورده؛ عده‌ای از شهرهای مختلف «عموما از مشهد و قم» سازماندهی شده راهی تهران می شوند تا به نام اعتراض خودجوش مردمی برای ابلاغ قانون‌حجاب آتش به خرمنی بیاندازند که اگر شعله ور شود معلوم نیست چگونه خاموش خواهد شد.

 

این روزها انتشار تصاویر زنان و‌مردانی که حتی بعد از هفته ها تبلیغات گسترده و حمایت مالی در تجمعات به هزارنفر  هم نرسیده‌اند در حال بازنشر است و سخنان سخنرانانی  که یکی به رییس جمهور لقب منافق میدهد ودیگری پزشکیان را تهدید میکند و آن یکی ‌سخنی دروغ را به رهبری منصوب میکند؛بازارشان گرم است.

 

آنها دروغ میگویند  و تهمت میزنند اما فعلا  قرار نیست پاسخگوی رفتار ناشایست خود باشند زیرا نه وزیر کشور تا کنون موضعی در دفاع از دولت گرفته و در برابر این تجمعات غیر قانونی اقدامی انجام داده نه مدعی العموم  ورود کرده، آنهم در شرایطی که خود جریان اصولگرایی و حتی مدافعان تصویب قانون حجاب در مجلس مخالف این تجمعات هستند و شرایط کشور را ابستن تحولاتی میبینند که با ابلاغ این قانون قابل کنترل نخواهد بود.

سید محمود نبویان نماینده  اصولگرا و به قول میانه روهای اصولگرا؛ همان سرلیست  پاجوش ها در مجلس نوشته است: ایجاد دوقطبی و تشدید لجاجت اجتماعی بر سر حجاب در دستور کار جریانات تندرو قرار گرفته است.» او تاکید دارد که «فراخوان تجمع سراسری درباره حجاب تکمیل کننده برنامه دشمن برای ایجاد ناآرامی در کشور است.»او که به ادعای دروغین یکی از سخنرانان در نقل قولی از رهبری واقف است؛ تاکید کرده:«کشاندن اعتراض مستقیم به سطح رهبرانقلاب در شبکه‌های اجتماعی برنامه دیگر این جریان است.» او حتی هشدار داده:« طرف خارجی با استقبال از این دوقطبی درصدد ایجاد یک رخداد امنیتی و به دنبال آن موج جدید برهنگی در کشور است.»

 

به قول رضا سپهوند، نماینده خرم‌آباد در مجلس  عفاف و حجاب یک باور دینی است و باورهای دینی باید توسط مراجع دینی و فرهنگی ترویج شوند، نه با قانونگذاری در مجلس. همان‌طور که رژیم پهلوی نتوانست بی‌حجابی را اجباری کند، ما نیز نمی‌توانیم حجاب را اجباری کنیم.

 

اما تندروها به دنبال روزنه‌ای برای ضربه زدن به دولت هستند و چه دستاویزی بهتر از قانونی که با تکیه بر شرع خود را آمر به معروف  اجرای نشان میدهند و چشمان خود را به دستور نهادی بالادستی که ابلاغ انرا  متوقف کرده  و تایید سران قوا را دارد؛ بسته اند.

 

منبع: sharghdaily-983219

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو