hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > تحقیقات پلیسی درباره ماجرای مرموز فیلم سیاه

تحقیقات پلیسی درباره ماجرای مرموز فیلم سیاه

تحقیقات پلیس در مورد شکایت پسر جوانی که مدعی است او را تهدید به انتشار فیلم سیاه کرده‌اند، به جریان افتاد.

تحقیقات پلیس در مورد شکایت پسر جوانی که مدعی است او را تهدید به انتشار فیلم سیاه کرده‌اند، به جریان افتاد.

به گزارش سایت جنایی، چند وقت قبل پسر جوانی با مراجعه به یکی از ادارات پلیس پایتخت، شکایتی طرح کرد و گفت: تهدید شده است که اگر شکایت کند فیلم سیاهش منتشر می‌شود.

این جوان در تشریح ماجرا گفت: ما در محل خودمان یک گروه دوستی داریم که با گروه‌های دیگر کل‌کل داریم و هرازگاه درگیری هم پیش می‌آید. اخیراً گروه ما با گروه دیگری درگیر شد، هم کتک زدیم و هم کتک خوردیم و چون من بیشتر از همه کتک خورده بودم، قرار بود شکایت کنم اما قبل از شکایت یکی از افرادی که ما را کتک زده بود سراغم آمد. او که وحید نام دارد گفت، زمانی که من را کتک زدند بیهوش شدم و آنها مرا در ماشینی انداختند و به جایی بردند و فیلم سیاهی از من تهیه کردند. واقعاً نمی‌دانم این اتفاق افتاده است یا نه. وحید من را تهدید کرد که اگر بخواهم از او و دوستانش شکایت کنم فیلمم را منتشر می‌کنند.

با طرح این شکایت، تحقیقات آغاز شد و دستگیری وحید در دستور کار قرار گرفت اما ماموران موفق نشدند وحید را دستگیر کنند. با این حال یکی از دوستان او شناسایی شد و مورد تحقیق قرار گرفت. او گفت: ما دو گروه هستیم که کل‌کل داریم و در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی کری می‌خوانیم. در آخرین درگیری، ما آنها را کتک زدیم اما خبر ندارم که ماجرای فیلم چیست، ولی شنیده بودم که یکی قرار است شکایت کند و نمی‌دانم فیلمی در کار است یا خیر.

با به دست آمدن این نتایج، تحقیقات برای دستگیری وحید ادامه دارد تا تکلیف ماجرای فیلم مشخص شود.

 

منبع: etemadonline-703800

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو