hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > گروگان‌گیری ۴۵۰ مسافر قطار توسط شورشیان تجزیه طلب در پاکستان+ ویدئو

گروگان‌گیری ۴۵۰ مسافر قطار توسط شورشیان تجزیه طلب در پاکستان+ ویدئو

پلیس و مقام‌های راه‌آهن پاکستان امروز (سه‌شنبه) از حمله شبه نظامیان جدایی طلب به یک قطار مسافربری با صدها مسافر در جنوب غرب این کشور خبر دادند.

قطار مسافربری «جعفر اکسپرس» پاکستان با ۴۰۰ مسافر در ۹ واگن از کویته در ایالت بلوچستان پاکستان واقع در جنوب غرب این کشور به سمت پیشاور در ایالت خیبر پختون خوا می‌رفت که هدف حمله شبه نظامیان قرار گرفت.

به نقل از ایسنا، گروه شبه‌نظامی و جدایی طلب «ارتش آزادی بخش بلوچ» در بیانیه مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد، نیروهای این گروه مسافران از جمله نیروهای امنیتی در این قطار را به گروگان گرفته‌اند.

این گروه شبه نظامی و جدایی طلب همچنین اعلام کرد که در این حمله ۶ سرباز کشته و ۴۵۰ مسافر به گروگان گرفته شده‌اند و اگر نیروهای امنیتی پاکستان عملیات انجام دهند، تمامی گروگان‌ها را اعدام می‌کند.

اما نیروهای امنیتی و مقام‌های محلی گروگان گیری را تایید نکردند.

دولت ایالتی بلوچستان وضعیت اضطراری وضع کرد و تمامی نهادها را به حالت آماده باش درآورده‌اند.

شبه نظامی گری در بلوچستان پاکستان چندین دهه قدمت دارد و گروه های جدایی طلب در این ایالت به نیروهای دولتی، ارتش و منافع چین در منطقه حمله می‌کنند.

منبع: etemadonline-703782

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو