حال خوب جنگل النگدره، یک سال پس از ممنوعیت ورود خودرو با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال
با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال از ۱۷ اسفند سال ۱۴۰۲ ورود هر گونه خودرو به النگدره ممنوع شد و هیچ کس هم حق آتش افروزی در جنگل را ندارد.
حیدرآسیابی رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان ودادستان مرکز گلستان برای بررسی اثرات این تصمیم پس از یک سال، سری به این پارک جنگلی زدند تا از نزدیک روند تغییرات را مشاهده کنند.
حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان در این بازدید تاکید کرد: مصوبه ممنوعیت ورود خودرو به النگدره و ممنوعیت آتش افروزی در اینپارک ، تاریخ انقضا ندارد و به قوت خود باقیست.
وی تاکید کرد: باید همه طرح هایی که اداره منابع طبیعی استان گلستان در النگدره اجرا می کند صیانتی باشد و به هیچ عنوان نباید بحث بهره وری اقتصادی در این طرح ها مطرح باشد و قطعا اگر با آن نگاه صیانتی به موضوع توجه شود حفاظت محیط زیست استان را به دنبال خواهد داشت.
آسیابی گفت: این اقدام شورای حفظ حقوق بیت المال استان گلستان که سبب حفاظت از این پارک شد می تواند یک الگو برای سطح کشور باشد تا سایر پارک های جنگلی کشور هم با این الگویی که در استان گلستان پیاده شده شد ، حفاظت شود .
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان گلستان گفت: پارک جنگلی النگدره یکی از پارک های مهم کشور است و این پارک به علت برخورداری از گونه های گیاهی و جانوری موجود در آن به عنوان یک میراث طبیعی و موزه طبیعی مطرح هست که تردد خودروها و آلودگی های صوتی حیات آن را در معرض خطر قرار داده بود .
حیدر آسیابی افزود: سال گذشته در پی درخواست های مردمی و با اخذ نظر پژهشگران و کارشناسان، ممنوعیت تردد خودرو و آتش افزوزی در این پارک مصوب شد که موجی از رضایت های مردمی را به دنبال داشت .
