hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > دلیل بسته‌شدن پنجره سپاهان؛ دردسر اصفهانی‌های برای رضایتنامه یک بازیکن

دلیل بسته‌شدن پنجره سپاهان؛ دردسر اصفهانی‌های برای رضایتنامه یک بازیکن

پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه سپاهان به دلیل پرداخت نشدن بخشی از قسط رضایت‌نامه وینگر غنایی پیشین طلایی‌پوشان بسته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پنجره باشگاه سپاهان با رأی فیفا از هشتم بهمن 1403 بسته اعلام شده است و این محرومیت تا سه پنجره نقل‌وانتقالاتی ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، محرومیت مذکور به دلیل ادعای باشگاه چاوس پرتغال به خاطر عدم دریافت بخشی از مبلغ رضایت‌نامه عیسی عباس وینگر غنایی پیشین طلایی‌پوشان در نظر گرفته شده است.

باشگاه پرتغالی مدعی است که بخشی از قسط رضایت‌نامه این وینگر غنایی به حسابش واریز نشده است. عباس در 19 بهمن 1402 رسماً به جمع سپاهانی‌ها پیوست و بعد از پایان مدت قرارداد قرضی‌اش، از این تیم جدا شد.

البته باشگاه سپاهان مدعی شده است که مشکلی برای پرداخت پول این بازیکن نداشته و به دلیل مشکلات تحریم و انتقال پول ناهماهنگی به وجود آمده است. باید دید در نهایت چه زمان دو باشگاه به تفاهم می‌رسند و پنجره نقل‌وانتقالاتی طلایی‌پوشان باز خواهد شد.

258 258

منبع: khabaronline-2033891

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو