hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > معاون رئیس‌جمهور: مهر ۱۴۰۴ هیچ مدرسه‌ای بدون معلم نخواهد بود

معاون رئیس‌جمهور: مهر ۱۴۰۴ هیچ مدرسه‌ای بدون معلم نخواهد بود

علاءالدین رفیع‌زاده روز دوشنبه میزبان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بود که در این نشست مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: هیچ‌یک از مدارس کشور در مهرماه سال آینده نباید بدون معلم بمانند و برنامه‌ریزی‌های ما در سازمان اداری و استخدامی کشور به نحوی است که خانواده‌های دانش‌آموزان نگرانی از این بابت نداشته باشند.  
 
 علاءالدین رفیع‌زاده روز دوشنبه میزبان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بود که در این نشست مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
 
رفیع‌زاده با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مساله آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار یک جامعه است و همواره باید برای تخصیص منابع انسانی باکیفیت و کارآمد، در اولویت قرار گیرد.
 
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تقویت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و ورود نیروهای وزارت آموزش و پرورش از طریق این دو دانشگاه، از اولویت‌های اصلی ما در سازمان اداری و استخدامی کشور است.

منبع: sharghdaily-978896

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو