hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > برخورد خودرو با عابران پیاده در آلمان یک کشته بر جا گذاشت

برخورد خودرو با عابران پیاده در آلمان یک کشته بر جا گذاشت

در اثر اصابت یک خودرو به جمعیت در خیابانی شلوغ و تجاری در شهر «مانهایم»، دست‌کم یک نفر کشته و تعدادی زخمی شدند.

پلیس آلمان اعلام کرد که در اثر اصابت یک خودرو به جمعیت در خیابانی شلوغ و تجاری در شهر «مانهایم»، دست‌کم یک نفر کشته و تعدادی زخمی شدند.

به گزارش ایرنا؛ نیروهای به شدت مسلح در میدان مرکزی «پارادپلاتز» شهر مانهایم آلمان مستقر شده و مناطق اطراف را محاصره کرده‌اند. سخنگوی پلیس آلمان گفت که «چندین» زخمی شده‌اند، اما پلیس هنوز نمی‌تواند تعداد و شدت جراحات را مشخص کند.

شاهدان عینی گزارش داده‌اند که راننده‌ای را دیده‌اند که چندین عابر پیاده را در خیابان «پلانکن»، یک خیابان مرکزی ویژه عابران پیاده در شهر مانهایم که میدان «پارادپلاتز» و بنای یادبود «واسرتروم» را در حدود یک کیلومتری متصل می‌کند، زیر گرفت.

 

 

منبع: etemadonline-702421

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو